Zasluži s prihranki

To je tipična metoda za katero lahko ugotovimo, da denar dobesedno leži na tleh le pobrati ga moraš. Naravnost neverjetno pa se mi zdi, ko vidim, da nekateri rečejo…poglej pr’jatu…ne da se mi priklonit.
Čisto ob pamet pa me potem te iste osebe spravljajo z negodovanjem, kako težko je zaslužit za vsakdanji kruh in kako nas vsi samo “obirajo”. Halo, kdo je tukaj nor…dajte no?

To je metoda s katero sem se seznanil leta 2013, zanjo pa mi je povedal dober prijatelj. Ker sem lovec na dobre priložnosti, sem zadevo takoj kritično preveril iz vseh zornih kotov.

Kot tipičen državljan sem se spraševal…česa ne vem, kaj so mi zamolčali, prelepo se sliši da bi bilo res. Danes, ko pogledam nazaj, sem srečen, da se je prijatelj takrat spomnil name. Na tem mestu delim metodo z vami, ki iščete preverjene delujoče metode zaslužka, ki ne spadajo v kategorijo nategancij.
Metodo koristim od leta 2013 in prav tako vsi moji družinski člani ter bližnji sorodniki in to brez kakšnih pripomb, da so kadarkoli imeli kakšne težave s ponudniki.

Za kaj pravzaprav gre?

Prepričan sem, da se prav ta trenutek v vaši bližnji okolici nahaja kakšen reklamni letak. No to je eden od načinov kako vas trgovci najdejo in privabijo v svoje prodajalne. Zagotovo vas ta trenutek v poštnem predalu čaka vsaj 20 oglasnih sporočil. Jih boste pregledali ali direktno izbrisali? Čez nekaj trenutkov skočite na vašo najljubšo socialno platformo in glej ga zlomka tudi tam se nahajajo oglasna sporočila. Pa jih opazite? Vam vzbudijo pozornost?
Marketinški modreci so staknili glave in pripravili še eno (ni mi povsem jasno zakaj) “skrito metodo”, ki po mojem mnenju preseže vse naštete. Ponudnik storitve vas za zvestobo nagradi z dodatnim popustom ob vsakem nakupu, poleg ostoječih ugodnosti.

Ne me hecat, plačajo mi, da pri njih nakupujem?

Obstaja spletna platforma, kateri je pridruženih 75.000 trgovskih podjetij. Načinov za koriščenje ugodnosti je več in so od trgovca do trgovca različni.
Moji najljubši so našteti spodaj, ostale boste našli sami.

Kako pa ugodnosti koristim?

Načini koriščenja ugodnost so štirje. Nekateri ponudniki jih omogočajo več in lahko se odločite za tistega, ki vam je ljubši:

 • Preko darilnih kartic (npr. OMV, Spar, Muller)
 • Določeni trgovci ponujajo vrednostne darilne bone
 • Popust uveljaviš s svojo unikatno ID številko, o znesku popusta si obveščen preko SMSja in na spletnem portalu
 • Preko spletnega nakupa
  1. OMV, Spar in Muller so primeri ponudnikov, ki jih sam koristim največ. Preko svoje spletne pisarne enostavno kupim njhive darilne kartice. Ob nakupu darilnih kartic se ti takoj, ko ti nakup poknižijo v spletni pisarni pripiše popust. Torej če kupiš darilno kartico v protivrednosti 100 EUR in te ponudnik nagradi s 3% popustom, prejmeš 3 EUR vrnjene. Vsak torek se ti potem znesek nakaže na tvoj TRR. Lahko pa si v svoji spletni pisarni nastaviš, da se znesek ne nakaže na tvoj TRR temveč se ti unovči pri naslednjem nakupu darilnih kartic. Medtem ko ti za Spar in Muller poštar darilne kartice dostavi domov pa za OMV velja izjema, saj imajo urejeno da lahko naročiš ali darilno kartico ali pa polnilno FLEX kartico, ki ti jo ob naročilu napolnijo z željenim zneskom. Ko je kartica napolnjena pa si obveščen z SMSom. Če kupiš darilnih kartic za vsaj 200 EUR je poštnina brezplačna.
  2. Enako kot sem opisal v prejšnji točki velja tudi za darilne bone. Namesto kartic prejmeš darilne bone, poudarit pa moram, da trgovci ne vračajo denarja (če gre za vračila nad 10 EUR).
  3. Sportina in Burger King, nekatere terme in zdravilišča (npr. Olimje) so primer ponudnikov, kjer pri blagajni le pokažeš svojo unikatno ID številko (preko pametnega telefona, mobilne aplikacije ali pa jo imaš kje zapisano). Ko ti trgovec popust pripiše si z SMSom obveščen o vrednosti popusta. Seznam pripisanih popustov lahko vedno pregledaš v svoji spletni ali mobilni aplikaciji.
 1. Med ponudniki je tudi veliko spletnih trgovin (Ebay, Conrad, Kuponko, Aliexpress…). Popust koristiš tako, da se prijaviš v svojo spletno pisarno ali mobilno aplikacijo, v njej poiščeš kupon ponudnika. Tam opaziš gumb “Vstop v spletno trgovino”, kar omogoča elektronsko sled, da spletni ponudnik ve, da si upravičen do dodatnega popusta. Nakup na spletu normalno zaključiš, popust pa se ti po knjižbi spletnega plačila pripiše v spletni pisarni.

Denar leži na tleh, komu se ga ne ljubi pobrati

No sedaj ko ste si vzeli čas in prebrali zgornje vrstice pa mi odgovorite na vprašanje. SE VAM GA LJUBI POBRATI?

40%

ŠE VEDNO NISTE PREPRIČANI…

Kako to izgleda v primeru moje družine?

Moja draga soproga vsak mesec naroči cca 200-400 EUR darilnih kartic za Spar in Muller. Ker imava dva avta, vsakemu napolni še OMV FLEX polnilno kartico za 100 EUR in nas tako opremi za čez mesec. To je del naše redne potrošnje, medtem ko potrošnje po ostalih 3 metodah sploh ne bom omenjal, ker se dogajajo po potrebi.

Koliko boste s tem privarčevali na letni ravni je seveda odvisno od vaših mesečnih potreb. Ta del si boste izračunali sami. Naša družina si samo na ta račun z lahkoto privošči dan FREE smučanja na enem od nam priljubljenih večjih smučišč tam čez mejo ali pa kakšen dan več morskih dogodivščin.

Navdušeni uporabniki so tudi naši stari starši, le da jim spletna nabava darilnih kartic sploh ne gre od rok. To težavo premosti moja soproga, ki naroči darilne kartice še za njih in to v eni potezi, saj za ta namen obstaja funkcionalnost skupinskih nakupov. So pa stari starši zelo zadovoljni, ko jim prileti SMS s sporočilom o nakazilu. Ob njihovih pokojninah jim taka gesta (preveri spodnje slike) zelo polepša dan.

TOREJ ČE SPADATE MED TISTE LJUDI, KI:

 • IMAJO RADI SVOJE FINANCE POD NADZOROM
 • SE ZAVEDATE, DA VELIKOKRAT PO MALO NA KONCU ZRASTE V ZAJETEN ZNESEK
 • IMATE RADI PREGLED NAD ZNESKOM IN STATISTIKO VAŠE POTROŠNJE
 • ŽELITE DATI SVOJEMU OTROKU ŽEPNINO NA NOV NAČIN
 • ŽELITE POKORISTITI VSE UGODNOSTI, KI JIH PONUDNIKI PONUJAJO
 • ŽELITE Z DODANO VREDNOSTJO RAZVESELITI TUDI VAŠE BLIŽNJE

Potem KLIKNITE SPODNJO POVEZAVO, da vam lahko pošljem link s podrobnimi navodili, kako si uredite dostop do spletne pisarne.

NAJ POUDARIM, DA:

 • NI NOBENIH SKRITIH PASTI
 • VSE STORITVE SO BREZPLAČNE
 • GRE LE ZA TO, DA STE NAGRAJENI Z DODATNIMI POPUSTI, KO NAKUPUJETE.
Super, si že na pol poti NON-STOP ugodnosti….. 70%

Kako vse skupaj izgleda v praksi….

V sklopu te ponudbe obstaja še nekaj dodatnih možnosti kako ugodnosti maximirati, vendar vam le te težko pojasnim brez da ste prijavljeni v svojo spletno pisarno. Preprosto, ne bi jih razumeli.

Zato bom predstavitev tega naprednejšega dela prihranil za tiste posameznike, ki bodo izkazali, da jim je zadeva interesantna. Pripravljen imam namreč natančno strukturiran PDF dokument, ki vas vodi čez vse trike in nasvete, kako ugodnosti pokoristiti do maksimuma.

Sami bi se do teh zadev stežka dokopali saj niso samoumevne, saj terjajo temeljito branje drobnega tiska, katerega pa, se mi zdi, večina ne prebere. Ker je meni zadeva zares všeč, sem zbral vse informacije in za vsa podrobna pojasnila kontaktiral ponudnike portala.

Vse to boste lahko naredili tudi sami, lahko pa mi dovolite, da vam dokument z vsemi omenjenimi podrobnostmi pošljem v obliki PDF dokumenta na vaš email naslov.

[rev_slider alias=”post-slider” /]

ZDAJ PA JE ČAS, DA SE ODLOČIŠ

Če ti je ideja metode zanimiva, te vabim, da mi sporočiš spodnje podatke, da ti lahko posredujem še preostale podrobnosti.

POZOR

Ne vpisuj mejla, ki ga uporabljaš za spam pošto, saj boš preko tega mejla registriran v spletno pisarno!!!

Tudi sam ne maram spam pošte. Tvoja zasebnost bo spoštovana. Če bom pravilo prekršil pa se odjavi in ne bom te več nadlegoval.
2019-07-09T13:24:00+00:00