TRAJNI DOSTOP DO

LYNDA.COM

Z VAŠIMI PRIJAVNIMI PODATKI

LyndaWeb

Da ostanemo v koraku s časom je izobraževanje dandanes nujno zlo. Ena izmed spletnih strani, ki nam pri tem pomaga je tudi Lynda.com.

Portal je dostopen po cenah: $29.99/mesečno || $359.88/letno

Lahko vam uredim trajni Lynda Premium Račun na vaše ime, email in geslo za ceno 15€.

Na Youtube kanalih lahko vidite, kako si nekateri uredijo dostop do Lynda.com preko knjižničnih kartic z lažnimi generiranimi imeni in naslovi, ki so slej ko prej preklicane. Tak račun bo veljaven le 30 dni, saj knjižnice zahtevajo, da se oseba po spletni registraciji tudi osebno zglasi v knjižnici, da potrdi identiteto. Če tega ne stori v predvidenem roku tako kartico prekličejo.

No, jaz se teh metod ne poslužujem, temveč vam zagotovim avtentičen račun NA VAŠ PERSONALIZRAN EMAL NASLOV.

Če vas ta ponudba zanima potem ste željni učenja preko spleta. Zato sem se odločil, da vam kot darilo pošljem še PDF navodilo, kako si za 3 mesece omogočite dostop do top izobraževalnih strani kot je Pluralsight.com.

*Pogoji:

  1. Lynda račun se bo glasil na vaš email in geslo, ki ga boste lahko takoj spremenili. Tako bo to zagotovo vaš privatni račun.
  2. Doživljenjski dostop se nanaša na življenjsko dobo spletnega portala in ne vašo življenjsko dobo. Metoda ki jo uporabljam deluje že 3 leta tako da si jo samozavestno upam ponuditi tudi vam.
  3. Ko prejemete dostopne podatke denarja ne vračam.

Svoj interes izkažite s spodnjim obrazcem

2018-03-11T10:47:00+00:00